MENU
MAGIC

De menukaart is niet alleen belangrijk voor je gasten maar voor jouw hele bedrijf. De menukaart is je papieren medewerker! Een bron van info, je visitekaartje, een eerste indruk. Hij verbindt de keuken met de werkvloer. Hij bepaalt de marge, inkoop, derving, omzet, jouw inkomen en pensioen. 

Binnen een half uur heel je zaak vol, personeelstekort, te hoge werkdruk? Samen creëren we een menukaart om al de mogelijke obstakels te overwinnen. Zodat keuken en bediening kwaliteit en kwantiteit kunnen blijven bieden.


QUICK
SCAN

Deze company scan geeft jou inzicht in de belangrijkste elementen in jouw bedrijf, en de verhouding daartussen. Oftewel; hoeveel komt erin en hoeveel gaat eruit. Denk aan huisvestingskosten, personeelskosten, marges, mogelijk te behalen omzet naar aanleiding van het aantal zitplaatsen. Voor ons zijn dit de grote knoppen.

Loop jij uit de pas met één van deze grote knoppen? Quick scan geeft je inzicht. 

We halen jouw cijfers door de Bonding House Quick Scan en je ontvangt van ons een rapport. Op dit rapport zit vanzelfsprekend accountantscontrole. En voor we inzage in jouw cijfers krijgen tekenen wij netjes een geheimhoudingsverklaring.